OI: Kažnjen čovek koji je bacio flašu pred trku na 100 m

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Feb.2013, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI: Kažnjen čovek koji je bacio flašu pred trku na 100 m

Čovek koji je bacio plastičnu flašu na stazu tokom Olimpijskih igara u Londonu 2012. kažnjen je sa osam nedelja društvenog rada.
Ešli GilVeb će biti pod elektronskim nadzorom i neće moći da izlazi između 19.00 i 7.00.
Okružni sudija Vilijam Ešvort rekao je da je GilVeb „ukaljao duh igara” tako što je pokušao da izbaci iz takta rekordera i šampiona Juseina Bolta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pred trku na 100 metara, 5. avgusta.
Sprinter sa Jamajke, koji je osvojio zlato sa vremenom od 9,63 sekunde, rekao je da nije primetio ništa, niti da je čuo uvrede.
Gil–Veb pati od bipolarnog poremećaja, a na sudu je proglašen krivim za preteće, uvredljivo i nedolično ponašanje i kršenje javnog reda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Osam nedelja društvenog rada za bacača plastične flaše

Izvor: NaDlanu.com, 05.Feb.2013, 10:40

Čovek koji je bacio plastičnu flašu na stazu tokom Olimpijskih igara u Londonu 2012. kažnjen je sa osam nedelja društvenog rada... Ešli Gil-Veb će biti pod elektronskim nadzorom i neće moći da izlazi između 19.00 i 7.00.Okružni sudija Vilijam Ešvort rekao je danas da je Gil-Veb "ukaljao duh...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.