Izvor: RTS, 24.Okt.2020, 16:27

Novi kiks Sitija, Vest Hem izvukao bod

Fudbaleri Vest Hema i Mančester sitija odigrali su nerešeno 1:1 u drugoj utakmici šestog kola Premijer lige. "Građani" treći put nisu pobedili u pet odigranih mečeva u novoj sezoni.
Izabranici Pepa Gvardiole nisu dobro ušli u novu sezonu, pa su "građani" ostali na samo dve pobede u prvih pet odigranih mečeva, posle remija u Londonu sa Vest Hemom.

"Čekićari" su poveli u 18. minutu, kada je Antonio odlično reagovao posle centaršuta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kufala i udarcem preko glave savladao Edersona.
Siti je do izjednačenja stigao početko drugog dela, kada je dobar prodor Kansela preciznim udarcem krunisao Foden.
Mogli su "građani" u finišu do sva tri boda, ali je golman Fabijanski u nekoliko navrata dobro intervenisao, naročito kod udaraca Sterlinga i Mareza.
Siti je stigao do osmog boda u takmičenju i trenutno zauzima 12. mesto na tabeli. Vest Hem je na poziciji iznad sa istim brojem osvojenih bodova.
Premijer liga, šesto kolo:
Petak:
Aston Vila - Lids 0:3
Subota:
Vest Hem - Mančester siti 1:1
Fulam - Kristal Palas (16.00)
Mančester junajted - Čelsi (18.30)
Liverpul - Šefild junajted (21.00)
Nedelja:
Sautempton - Everton (15.00)
Vulvs - Njukasl (17.30)
Arsenal - Lester (20.15)
Ponedeljak:
Brajton - Vest Brom (18.30)
Barnli - Totenhem (21.00)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.