Novi igrač u Premijer ligi? Američka kompanija objavila da planira da kupi Totenhem

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi igrač u Premijer ligi? Američka kompanija objavila da planira da kupi Totenhem

Američka privatna investriciona firma Kejn Koj je objavila da razmatra mogućnost kupovine engleskog fudbalskog prvoligaša Totenhema.

Kompanija saopštila je da je u preliminarnoj fazi isticanja ponude za kupovinu londonskog kluba, a da će definitivno o tome doneti odluku najkasnije 10. oktobra. Američka firma, čije je sedište u Grinviču, u Konektikatu, navela je da se bez saglasnosti Totenhema odlučila na ovaj potez.

Totenhem je u četvrtak saopštio da klub >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije ni u kakvim pregovorima oko promene vlasnika, a danas je na zvaničnom sajtu potvrdio da klub nije na prodaju, ali da su se sastali sa brojnim investitorima, uključujući i ljude iz Kejn Koja, kako bi dogovorili finansiranje izgradnje novog stadiona koji im pravi velike glavobolje.

(FOTO: Action images)        

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Americka kompanija kupuje Totenhem?

Izvor: Press, 12.Sep.2014

Kompanija Kejn Hoj enterprajzes saopštila je da je u preliminarnoj fazi isticanja ponude za kupovinu londonskog kluba, a da će definitivno o tome doneti odluku najkasnije 10. oktobra...Američka firma, čije je sedište u Grinwiču, u Konektikatu, navela je da se bez saglasnosti Totenhema odlučila...

Nastavak na Press...

Američka kompanija kupuje Totenhem

Izvor: Blic, 12.Sep.2014

Jedna američka privatna investriciona firma razmatra mogućnost kupovine engleskog fudbalskog prvoligaša Totenhema...Kompanija "Kejn Hoj enterprajzes" saopštila je da je u preliminarnoj fazi isticanja ponude za kupovinu londonskog kluba, a da će definitivno o tome doneti odluku najkasnije 10. oktobra...Američka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.