Noisettes u Beogradu

Izvor: BKTV News, 08.Apr.2012, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noisettes u Beogradu

Nakon brojnih gostovanja svetki poznatih izvođača, Beograd će imati priliku da bude domaćin još jednoj muzičkoj senzaciji, engleskom sastavu “Noisettes”, u klubu Plastic, 13. aprila ove godine.
Ovaj londonski sastav, oformljen još 2003. godine, ima tri člana, od kojih je svakako najatraktivnija basistkinja i pevačica raskošnog glasa, Shingai Shoniwa, koja svaki put oduševi publiku svojim interpretacijama uživo.
Prvi album ove grupe, pod nazivom „What’s time >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Mr. Wolf“ objavljen je 2007. godine, ali mnogo veći uspeh postignut je dve godine kasnije, objavom albuma „Wild Young Hearts“, sa kojeg se izdvojio singl „Don't Upset the Rhythm (Go Baby Go)”, koji im je zapravo i doneo svetsku slavu.
Ipak, najveći uspeh do sada, grupa je ostvarila zahvaljujući hitu koji malo ljudi nije čulo, pod nazivom „Never forget you“. Ovu pesmu jednostavno je nemoguće izbaciti iz glave, nakon samo jednog slušanja, što je razlog više da se njihovo gostovanje u Beogradu ne propusti.
O tome koliko je sastav cenjen govori i podatak da ih je Lady Gaga u julu 2009. godine pozvala da budu deo evropskog dela njene turneje „Fame Ball Tour“, a ta saradnja bila je više nego uspešna, s’ obzirom na reakcije koje su izazvali kod publike.
Grupa “Noisettes” predano radi na novom albumu, a klub Plastic će im idealno poslužiti kao zagrevanje i za isprobavanje novog materijala i aktuelnih svetskih trendova.
Verujemo da je ovo događaj za koji će se tražiti karta više, a da, nažalost, neće svi koji žele biti u prilici da poslušaju izvođenja ovog zaista specifičnog benda.
Pripremila: Jovana Košutić
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Tereza Salgeiro za „Blic“: Radujem se susretu sa Čolom

Izvor: Blic, 09.Apr.2012, 17:15

Čuvena portugalska pevačica Tereza Salgeiro održaće koncerte 18. aprila u beogradskom Domu sindikata i 19. aprila u u Novom Sadu. Za “Blic” se priseća ranijih susreta sa našom publikom, i otkriva kako bi volela da snimi najavljeni duet sa Zdravkom Čolićem, koga je imala priliku da upozna...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.