Noel Galager u solo vodama

Izvor: B92, 02.Avg.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noel Galager u solo vodama

Bivši gitarsta grupe Oasis Noel Galager (Noel Gallahger) najavio je za oktobar svoj prvi solo album i nekoliko koncerata u Velikoj Britaniji

Galager će nastupati sa svojim pratećim bendom High Flying Birds, a za sada su poznata tri koncerta koje će održati krajem oktobra. Jedan koncert će odsvirati u Dablinu, drugi u Edinburgu i treći u Londonu. Kako je sam rekao, pored svojih solo pesama, Noel će uživo izvesti i neke od najvećih hitova svog bivšeg benda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Oasis .

Grupa Oasis je nakon mnogobrojnih svađa između braće Galager, zvanično prestala da postoji 2009. godine. Noelov brat Liam je takođe ove godine otpočeo solo karijeru sa svojim bendom Beady Eye.

Noelov debi album zvaće se „Noel Gallagher’s High Flying Birds" a biće objavljen 17. oktobra na etiketi Sour Mash Records. Kao prvi singl, sa albuma je skinuta pesma „The Death of You and Me"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.