Kultura

Utorak, 02.08.2011.

15:40

Noel Galager u solo vodama

Bivši gitarsta grupe Oasis Noel Galager (Noel Gallahger) najavio je za oktobar svoj prvi solo album i nekoliko koncerata u Velikoj Britaniji

Izvor: NME

Default images

Galager će nastupati sa svojim pratećim bendom High Flying Birds, a za sada su poznata tri koncerta koje će održati krajem oktobra. Jedan koncert će odsvirati u Dablinu, drugi u Edinburgu i treći u Londonu. Kako je sam rekao, pored svojih solo pesama, Noel će uživo izvesti i neke od najvećih hitova svog bivšeg benda Oasis .

Grupa Oasis je nakon mnogobrojnih svađa između braće Galager, zvanično prestala da postoji 2009. godine. Noelov brat Liam je takođe ove godine otpočeo solo karijeru sa svojim bendom Beady Eye.

Noelov debi album zvaće se „Noel Gallagher’s High Flying Birds“ a biće objavljen 17. oktobra na etiketi Sour Mash Records. Kao prvi singl, sa albuma je skinuta pesma „The Death of You and Me“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: