Ništa od braće Azar u Čelsiju - Kako se troši novac od Pulišića?

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od braće Azar u Čelsiju - Kako se troši novac od Pulišića?

'Milioneri' iz Dortmunda već unovčavaju evre od Amerikanca.

Londonski klub je kupio Pulišića, ali ostaće do kraja sezone u Borusiji Dortmund, međutim to ne sprečava lidera Bundeslige da troši novac na jačanje svog postojećeg tima.

Treba izdržati trku sa minhenskim Bajernom i dogurati što više u Ligi šampiona gde se sastaju sa Totenhemom sredinom februara.

Prve transfer mete su Torgan Azar iz Borusije Menhengladbah i štoper Boke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Juniors Leonardo Balerdi.

Brat Edena Azara, Torgan, nastavlja da oduševljava u Menhengladbahu, skupio je devet golova i šest asistencija na 17 nastupa u Bundes ligi.

Imali su mogućnost da igraju zajedno u Čelsiju, ali dolaskom Pulišića šanse za to su drastično manje.

Za transfer manje poznatijeg od braće Azar treba izdvojiti oko 40 miliona evra, dok za transfer devetnaestogodišnjeg argentinskog štopera Balerdija treba izdvojiti znatno manja suma.

Posebno što su pregovori već u toku a i sam predsednik Boke Daniel Angelići je izjavio da igrač želi da napusti klub.

Videćemo da li će čelnici nemačkog kluba uspeti da sprovedu svoje želje u realnost.
Pogledaj vesti o: London,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.