Nije Volfzburg, ali jeste Vest Hem! Zaza otišao za duplo veću platu, Juventus super prošao

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2016, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Volfzburg, ali jeste Vest Hem! Zaza otišao za duplo veću platu, Juventus super prošao

Italijanski napadač će karijeru nastaviti u timu Slavena Bilića

Bio jer na kroak od prelaska u Volfzburg, čak je posetio i trening nemačkog budnesligaša, ali karijeru neće nastaviti u čoporu Vukova, već u taboru Čekićara.

Simone Zaza odlazi u Vest Hem pošto su Juventus i londonski klub danas utanačili sve detalje transfera, a igrač pristao na mnogo bolje uslove od onih koje je imao u Torinu.

Pored Dibale, Mandžukića i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Iguaina, za Zazu nije bilo mesta u Juventusu, ali to nije smetalo italijanskom šampionu da napravi sjajan posao njegovom prodajom. Na kraju je najuporniji bio Vest Hem koji je od početka prelaznog roka jurio reprezentativca Azura.

Kada se teško povredio Andre Aju, klub iz Istočnog Londona nije imao kud i ispunio je sve što je Juve tražio. To znači da će Čekićari platiti 25.000.000 evra na ime obeštećenja za Zazu, kao i dodatnih 3.000.000 evra na ime eventualnih bonusa. Nema sumnje, sjajan posao Juventusa… Pogotovo što nisu pustili igrača u tabor nekog od konkurenata u Seriji A već su insistirali na prodaji u inostrantsvo protiv čega se Zaza bunio na početku...

Italijanski napadač je hteo da ostane u domovini, ali je na kraju popustio pred finansijskim argumentima Vest Hema. Dobio je petogodišnji ugovor vredan 3.500.000 evra po sezoni. Podsetimo da je Torinu zarađivao 1.800.000 evropskih novčanica godišnje. Narednog vikedna će doputovati u London na lekarske preglede i potpisivanje ugovora.

Juventus će novac od transfera iskoristiti da dovede Matuidija iz Pari Sen Žermena i nekog iskusnijeg napadač koji bi imao ulogu džokera i bio četvrti izbor Maksa Alegrija.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.