Nemanja Matić u Čelziju za 25 miliona evra!

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Jan.2014, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Matić u Čelziju za 25 miliona evra!

Odavno se priča o povratku Nemanje Matića u Čelzi, a gotovo je izvesno da će se to dogoditi ove zime. Konkretno, ovih dana…
(FOTO: AP)
Kako prenose engleski mediji, menadžer Čelzija Žoze Murinjo spremio je 21 milion funti (25,4 miliona evra) za povratak Srbina u London iz Lisabona, gde je igrao sa ogromnim uspehom za Benfiku.
Murinjo se prema navodima medija okrenuo Matiću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mada mu je jedna od opcija bio i Fredi Guarin, Kolumbijac iz Intera. Matić je već bio na Stamford bridžu, ali u periodu između 2009. i 2011. nije se izborio za status prvotimca.
On je u Benfiku došao upravi iz Čelzija, u zamenu za Davida Luiza, plus 25 miliona funti koje su tada Plavci platili Orlovima. Murinjo je bio prinuđen da traži igrača na ovoj poziciji, s obzirom da Frenk Lampard i Marko van Ginkel kubure sa povredama.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Nemanja Matić se vraća u Čelsi!

Izvor: Dzungla.org, 13.Jan.2014, 07:57

Srbin na Stamford bridžu za 42 miliona evra, tvrde Portugalci, dok na Ostrvu pišu da je obeštećenje samo 25 miliona OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.