Nemanja Matić stiže kod Murinja!

Izvor: B92, 12.Jan.2014, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Matić stiže kod Murinja!

Srpski reprezentativac Nemanja Matić pristao je da pređe u londonski Čelsi, prenose portugalski i engleski mediji.

Prema istim izvorima, srpski fudbaler nije otputovao sa ekipom Benfike na derbi sa Portom, kako bi stavio dodatni pritisak na lisabonski klub.

Čelsi će navodno Matića platiti Benfiki 35 miliona evra. Srpski fudbaler je ove zime verovatno najtraženiji svetski fudbaler, a veliku želju da ga dovede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao je i Mančester junajted koji je prvi poslao ponudu.

Ipak, Matić se očigledno odlučio za Čelsi, čiji je igrač već bio 2009. godine, ali je prodat Benfiki u sklopu transfera Davida Luiza.

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo, koji je u septembru čak i boravio u Beogradu na duelu Srbija – Hrvatska, rekao je da neće dovoditi napadače u januarskom prelaznom roku, ali da postoji mogućnost da ojača tim na drugim pozicijama.

Matić je jedan od najboljih veznih igrača u Evropi trenutno, a u Čelsi bi stigao kao zamena za Frenka Lamparda koji je već u ozbiljnim fudbalskim godinama.

Matić ima 25 godina, visok je 194cm i igra na poziciji centralnog veznog. Ponikao je u obrenovačkom Radničkom, a u pionirskim danima igrao je za Kolubaru i Jedinstvo. Osim Benfike, tokom karijere igrao je još za Košice i Vitese.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nemanja Matić stiže kod Murinja!

Izvor: B92, 12.Jan.2014

Srpski reprezentativac Nemanja Matić pristao je da pređe u londonski Čelsi, prenose portugalski i engleski mediji...Prema istim izvorima, srpski fudbaler nije otputovao sa ekipom Benfike na derbi sa Portom, kako bi stavio dodatni pritisak na lisabonski klub...Čelsi će navodno Matića platiti Benfiki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.