Nejmar: Zlato u Londonu uvertira za SP

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jul.2012, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Zlato u Londonu uvertira za SP

Napadač reprezentacije Brazila Nejmar rekao je da bi osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu bila odlična uvertira za Svetsko prvenstvo koje će se održati 2014. godine u zemlji Karioka.
Osvajanje zlata na Igrama značilo bi da smo na pravom putu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Mundijal. Navijači mnogo očekuju od nas i svi bi voleli da uzmemo najsjajnije odličje. Mnogo želimo zlato, jer Brazil još nije trijumfovao na Olimpijskim igrama – rekao je Nejmar engleskim medijima.
Selekcija Brazila u sredu je doputovala u Englesku, a treniraće u Midlsbrou, jednom od gradova domaćina olimpijskog turnira.
Karioke će na igrati u C grupi sa selekcijama Egipta, Belorusije i Novog Zelanda. Nejmar je priznao i da mu je žao što Dejvid Bekam neće igrati za Veliku Britaniju.
Želeo sam da bar jednom odigram meč protiv Bekama. To je nešto o čemu bi jednog dana mogao da pričam deci – dodao je on.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.