Neće Mitar niđe! Fulam odbio rekordnu ponudu za najboljeg igrača!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće Mitar niđe! Fulam odbio rekordnu ponudu za najboljeg igrača!

Aleksandar Mitrović je za kratko vreme izrastao u ključnog igrača ekipe sa "Krejven Kotidža" i uprava ne namerava da digne ruke od srpskog reprezentativca.

Fulam ima lošu sezonu po povratku u Premijer ligu, nakon 21 odigranog kola se nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo 14 bodova.

Čovek koji ih je uveo u elitni rang, Slaviša Jokanović, dobio je otkaz nakon serije loših rezultata, a na klupi "Kotidžera" zamenio ga je iskusni Klaudio Ranijeri. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Nije se mnogo popravila situacija od dolaska Italijana, ali je Fulam makar uspeo da slavi protiv Sautemptona i direktnog konkurenta u borbi za opstanak Hadersfilda. U oba susreta pobedu je najstarijem londonskom klubu doneo Aleksandar Mitrović.

Reprezentativac Srbije je postigao osam golova u PL ove sezone, ima i dve asistencije i njegove partije privukle su pažnju brojnih klubova.

Osim ekipa iz najjačih evropskih liga, za Mitrovića je ozbiljno zainteresovan i jedan od najboljih kineskih klubova, Gvangžu Evergrande.

Naime, Kinezi su veoma ozbiljni u nameri da ga angažuju, a o tome govori i činjenica da su na "Krejven Kotidž" poslali ponudu tešku 55 miliona evra!

Ovu informaciju preneo je engleski "San", koji tvrdi da je to bila samo prva ponuda Gvangžua i da ju je Fulam odbio.

Videćemo za koliko će podići lestvicu u narednoj ponudi i da li uprava kluba sa "Krejven Kotidža" može da odoli.

Da su prihvatili samo prvu ponudu, bio bi oboren rekord kluba kada su prodaje igrača u pitanju, trenutno je Fulam najviše zaradio prodajom Muse Dembelea Totenhemu još 2012. godine, kada su Sparsi za usluge belgijskog fudbalera platili oko 19 miliona evra.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fulamu nedostaje par miliona za bivšeg igrača Juventusa!

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 14:51

"Kotidžeri" ostali "kratki", hoće li povećati ponudu?..Fulam će se do kraja sezone grčevito boriti za opstanak, pretposlednji su na tabeli Premijer lige sa 14 bodova nakon 21 odigranog kola...Klaudio Ranijeriji je uspeo da osvoji devet bodova od kako je preuzeo ekipu od Slaviše Jokanovića, popravio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.