Izvor: B92, 03.Mar.2013, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Arsenala poludeli

Navijači u Engleskoj ponovo su pokazali svoje lice i to u londonskom derbiju Premijer lige.

Ovoga puta u centru pažnje su se našli navijači Arsenala koji su na derbiju protiv Totenhema napravili dva skandalozna poteza.

Prvo su gađali bananom Gareta Bejla prilikom izvođenja kornera u 27. minutu, a sjajni Velšanin im je nekoliko minuta kasnije odgovorio postignutim golom.

Od ranije je poznato da navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Arsenala nisu u dobrim odnosima sa reprezentativcem Togoa Emanuelom Adebajorom koji je ranije nastupao za ekipu Arsena Vengera.

Oni su Adebajoru pevali „ubistva u Angoli, trebao si da budeš ti.“

Adebajor je inače preživeo teroristički napad u Angoli kada je izrešetan autobus sa fudbalerima Togoa koji su krenuli na Afrički kup nacija 2010. godine. Tom prilikom nastradalo je nekoliko članova ekspedicije Togoa.

Pesme Adebajoru ranije su pevali i navijači Totenhama: "Adebajor, Adebajor! Otac mu pere slonove, a majka mu je k...".

Ako je i od Engleza, mnogo je...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Navijači Arsenala gađali Bejla bananom (FOTO i VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2013, 11:26

  Pomalo čudna stvar dogodila se tokom derbi meča između Totenhema i Arsenala u okviru 28. kola Premijer lige kada su navijači Tobdžija gađali Gereta Bejla bananom. Banane su do sada uglavnom bacali rasistički navijači koji su hteli isprovocirati tamnopute igrače. Međutim, sada se na meti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.