Naučno je dokazano da je imala najbolje telo na planeti, a evo kako danas izgleda

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 09:02

Naučno je dokazano da je imala najbolje telo na planeti, a evo kako danas izgleda

Bivša manekenka i voditeljka Keli Bruk nedavno je fotografisana u Londonu sa mužem Džeremijem Parisijem. Par je uživao u sasvim običnoj šetnji, a fotografi stranih medija su ženu sa najlepšim prorporcijama tela na svetu brže-bolje uslikali.

Bez fotošopa i aplikacija za ulepšavanje fotogografija, Keli Bruk u sasvim običnoj odevnoj kombinaciji izgleda zanosno.

Izjava najlepše sportske novinarke razbesnela mnoge: "Ti ne izlaziš sa momcima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nemaju novac"

Takođe, kako se vidi iz priloženog, bivša mankenka je ulicama Londona prošetala sa minimalnom količinom šminke, čime je samo naglasila svoju prirodmu lepotu.

Podsetimo, Keli Bruk je 2005. godine izglasana u magazinu "For him" od muške publike za ženu sa najpoželjnijim telom na planeti, a ovo je dokazano i studijom iz 2016. Univerziteta Teksas u okviru koje je ova Britanka proglašena za najlepšu ženu sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.