Napravili pik-ap od Ferrarija

Izvor: B92, 26.Maj.2014, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravili pik-ap od Ferrarija

London Motor Group tim koji stoji iza britanskog TV šou programa Ultimate Wheels, preradio je jedan Ferrari 412 iz 1989. u pik-ap. Automobil je prema njihovim rečima i dalje zabavan za vožnju a osim toga može da posluži i kao malo komercijalno vozilo.

Nedavno smo objavili fotografiju Ferraija FF čiji vlasnik ovaj skupoceni sportski automobil koristi za prevoz drvene građe.

London Motor Group >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je otišao korak dalje sa modelom Ferrari 412. Oni su odsekli deo krova i zadnji deo automobilia pretvorili u otvoreni teretni odeljak dugačak 914 mm.

Iako će se neki fanovi Ferrarija zgroziti nad ovom kreacijom i zapitati da li za ovakvo ponašanje treba da se odgovara prekršajno ili krivično, tim koji je preradio automobil pobrinuo se da konverziju uradi sa stilom.

Kako se vama dopada ideja da se jedan Ferrari transformiše u pik-ap vozilo?

Tako je površina teretnog prostora izrađena od tikovine, ispod koje se nalazi Bang & Olufsen ozvučenje, a ugrađen je i novi izduvni sistem čiji se zvuk može podešavati uz pomoć prekidača koji se nalazi u kabini.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napravili pik-ap od Ferrarija

Izvor: B92, 26.Maj.2014

London Motor Group tim koji stoji iza britanskog TV šou programa Ultimate Wheels, preradio je jedan Ferrari 412 iz 1989. u pik-ap. Automobil je prema njihovim rečima i dalje zabavan za vožnju a osim toga može da posluži i kao malo komercijalno vozilo...Nedavno smo objavili fotografiju Ferraija FF...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.