NAJSKUPLJI PARFEM NA SVETU

Izvor: GlamDama.com, 07.Dec.2011, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJSKUPLJI PARFEM NA SVETU

Šta dati devojci koja ima sve ove praznične sezone? Velika je šansa da nema parfem koji košta milion dolara.
DKNY se udružio sa poznatim dizajnerom nakita Martinom Katz-om da bi ukrasio jednu od njihovih Gold Delicious bočica parfema. Ovo specijalno, jedinstveno izdanje najprodavanijeg parfema kompanije sadrži četrnaestokaratno žuto i belo zlato, 183 žuta safira, 2 700 belih dijamanata i 2.43-karatne žute canary dijamante.
Zaslepljujuća bočica u obliku >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << jabuke već je proputovala London, Mexico i Maleziju i napokon se vratila kući u Njujork gde je supermodel Chanel Iman pozirala pokazujući skupi parfem u DKNY prodavnici. Okružena telohraniteljima, Chanel je držala parfem pod ključem u koferčiću otpornom na metke i vatru pre nego što ga je pokazala znatiželjnoj gomili potrošača.
Kako miriše parfem od milion dolara? Na ono što možete da nađete svuda oko sebe, pomorandže, ruže, ljiljane i naravno, zlatne delicious jabuke.
Prihod od prodaje ove bočice otići će u dobrotvornoj organizaciji ’ Akcija protiv gladi ’.
 
 
 
 

 

 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.