NAJAVA DANA (subota  25. jul): Superliga, dva spektakla u Londonu, Barsa na Junajted i Orlići protiv Crnogoraca

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2015, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (subota 25. jul): Superliga, dva spektakla u Londonu, Barsa na Junajted i Orlići protiv Crnogoraca

Pogledajte koji nas zanimljivi sportski događaji očekuju danas...

2705: MLADOST LUČANI - NOVI PAZAR, 18.00

(Fudbal, Srbija 1)


Mladost je prošle sezone sve iznenadila visokim sedmim mestom na tabeli Superlige. A da ni ove godine nemaju ništa manje ambicije dokazali su u minulom kolu kada su na gostovanju Jagodini savladali domaćina sa 3:0. Za razliku od njih, Pazarci su sezonu otvorili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << porazom u Ivanjici. Javor je slavio rezultatom  1:0.

2706: PARTIZAN – JAGODINA, 19.00

(Fudbal, Srbija 1)


Jagodina mora da popravi utisak posle premijernog fijaska na domaćem terenu i poraza od Mladosti iz Lučana od 0:3. Ali ni vreme ni mesto za to nisu baš najpogodniji. Dolaze na megdan Partizanu koji je u poslednje vreme u pobedničkom nizu. Ako Jagodinci budu igrali kao kod kuće, ostaje im da se ponadaju da je Partizan zaokupljen predstojećim susretom sa Steauom. U suprotnom, crno im se piše.

2702: VOŽDOVAC - BORAC ČAČAK, 20.00

(Fudbal, Srbija 1)


Voždovčani su započeli porazom od Rada (0:2) dok je Lalatović sa Zebrama uspeo da ubeleži prvu pobedu na svom debiju. Gubili su Čačani od Radničkog iz Niša na poluvremenu, ali su ipak na kraju golovima Jevtovića i Krstića razgalili publiku na stadionu kraj Morave. Voždovac ima priliku za popravni.

8543: VOLFZBURG – VILJAREAL, 15.00

(Fudbal, Kup Emirata)


Otvarajuća utakmici Kupa Emirata odigraće se u subotu na Arsenalovom stadionu u Londonu. Viljareal, koji je takoreći u fazi reorganizacije, ostao je bez svog najboljeg igrača Vijeta koji je otišao u Atletiko Madrid. Baptistao i Moreno moraće da ga zamene kako znaju i umeju. Takođe, Žuta podmornica biće uskraćena neigranjem Dos Santosa koji sa svojim Meksikancima učestvuje na Gold kupu. Sa Kevinom de Brujneom, Dostom i Širleom, tim Volfzburga u poslednje tri godine prerastao je u ekipu sa jakom navalom i visokim ambicijama kako u Nemačkoj, tako i u Evropi.

8544: ARSENAL - LION, 17.20

(Fudbal, Kup Emirata)


Pored Volfzburga i Viljareala, preostala dva učesnika ovogodišnjeg Kupa Emirata čine Arsenal i Lion. Tim Arsena Vengera dodatno je pojačan tokom leta, a najviše se očekuje od dojučerašnjeg golmana Čelsija Petra Čeha, koji bi trebalo da ulije sigurnost odbrani. S druge strane, Lion ima mladu ekipu, koja se prošle sezone dosta dugo držala u trci za titulu.

8547: SAD – PANAMA, 22.00

(Fudbal, Gold kup, meč za treće mesto)


Reprezentacija SAD-a boriće se sa Panamom u meču za treće mesto na Gold kup turniru. Poraz od Jamajke svakako je bio iznenađenje za Amerikance koji su bili učesnici na prethodnih pet finala zaredom. Panama je izgubila od Meksika (1:2) u drugom polufinalnom meču koji je obeležen nizom u najmanju ruku čudnih sudijskih odluka. Dakle, i jedni i drugi su teško ranjeni, pitanje je ko se bolje oporavio.

8502: MILAN – INTER, 14.00

(Fudbal, Internacionalni kup šampiona)


Komšije se ovog puta sreću malo dalje od kuće. Internacionalni kup šampiona održava se u Kini. Prilika za Sinišu Mihajlovića da trijumfom nad velikim rivalom odmah „kupi“ navijače Rosonera. Inter je s druge strane upravo u Kini izgubio prijateljski meč od minhenskog Bajerna (0:1), a Roberto Mančini je najavio mnogo bolju igru svog tima ovog vikenda.

8504: BARSELONA - MANČESTER JUNAJTED, 22.00

(Fudbal, Internacionalni kup šampiona)


Mesi i Nejmar neće nastupiti za Katalonce u meču protiv Crvenih đavola koji se u okviru Internacionalnog kupa šampiona ove subote igra u Kaliforniji na rasprodatom Levis stadionu kapaciteta 68.500 mesta. Ali hoće Luis Suarez i Đerar Pike. Očekuje se i nastup novopridošlih Turana i Vidala. U Junajtedu je novost da bi golman David de Hea mogao da stane na gol posle odsustva zbog povrede. Takođe, izvestan je i nastup Antonija Valensije.

8505: PSŽ - ČELSI, 23.55

(Fudbal, Internacionalni kup šampiona)


Murinjo je poznat po tome da nikada nije mnogo mario za prijateljske mečeve. Možda mu se to i obilo o glavu pošto je njegov tim pre nekoliko dana izgubio od Njujork Red Bulsa sa 4:2. PSŽ verovatno ovaj meč u Šarlotu neće shvatiti olako, tim pre što im je ovo premijerni nastup na njemu.

SRBIJA M18- CRNA GORA M18, 18.00

(Košarka, EP M18)

Nije počelo dobro. Na Evropskom šampionatu u Grčkoj (selekcija do 18 godina) naši košarkaši poraženi su od selekcije Nemačke (65:56) dok su istoj grupi B Letonci savladali Crnogorce (70:61) uprkos sjajnoj igri Miloša Popovića koji je postigao čak 28 poena. Meč Srbije i Crne Gore biće sasvim je izvesno kao i uvek neizvestan.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Javor na čelu tabele, Pazarci odneli bod iz Lučana

Izvor: Blic, 25.Jul.2015

Fudbaleri Javora savladali su Spartak sa 2:0 na svom terenu, dok su Mladost i Novi Pazar odigrali 1:1 u drugom kolu Superlige...Ivanjičani nisu primili gol od povrata u najjače društvo i posle pobede u Novom Pazaru na startu šampionata, trijumfalno su ispratili Spartak i popeli se na vrh tabele...Javor...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.