Nišlije slavile, bivši igrač Zvezde presudio OFK Beogradu sa bele tačke

Izvor: Blic, 24.Jul.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije slavile, bivši igrač Zvezde presudio OFK Beogradu sa bele tačke

Fudbaleri Radničkog savladali su na domaćem terenu u Nišu ekipu OFK Beograda sa 1:0, u prvoj utakmici 2. kola Superlige Srbije.

Jedini pogodak postigao je Petar Đuričković u 57. minutu iz penala, koji je prethodno iznudio tako što je naterao Zlatka Liščevića da ga zaustavi faulom u šesnaestercu posle dužeg povlačenja dresa.

Čupić je dugim kretanjem po gol liniji pokušao da dekoncentriše Đuričkovića, ali je na kraju ostao na sredini gola i pogledom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispratio let lopte u desnu stranu mreže.

Nišlije su ostvarile prvi uspeh u novoj sezoni nakon što su na startu izgubili u Čačku od Borca (2:1), dok je OFK Beograd pretrpeo drugi poraz posle debakla protiv Crvene zvezde (6:2).

U ostalim utakmicama 2. kola nacionalne Superlige u subotu igraju Javor Ivanjica - Spartak Subotica (18 sati), Mladost Lučani - Novi Pazar (18), Partizan - Jagodina (19) i Voždovac - Borac Čačak (20), a u nedelju Radnik Surdulica - Vojvodina (18), Metalac Gornji Milanovac - Crvena zvezda (19) i Čukarički - Rad (20).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički bolji od OFK Beograda

Izvor: Akter, 24.Jul.2015

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su danas na svom terenu OFK Beograd sa 1:0 u prvoj utakmici 2. kola Super lige Srbije..Jedini gol na utakmici postigao je Petar Đuričković u 57. minutu iz jedanaesterca...Upravo je minut ranije Đuričkovića u šesnaestercu oborio Zlatko Liščević, pa je arbitar...

Nastavak na Akter...

JSL: Kec u Nišu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2015

Fudbaleri Radničkog savladali su na domaćem terenu u Nišu ekipu OFK Beograda sa 1:0, prvoj u utakmici 2. kola Super lige Srbije...Jedini pogodak postigao je Đuričković u 57. minutu iz penala...Nišlije su ostvarile prvi uspeh u novoj sezoni pošto su na startu izgubili u Čačku od Borca (2:1),...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.