Murinjo: Imam podršku Abramoviča

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Imam podršku Abramoviča

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je danas da ima maksimalnu podršku predsednika kluba Romana Abramoviča i dodaje da neće dobiti otkaz u londonskom klubu.

"Imam četiri godine da popravim situaciju na Stamford Bridžu. Ne, zapravo tri godine i oko sedam meseci", rekao je Murinjo, aludirajući na novi četvrogodišnji ugovor koji je potpisao u maju kada je sa Čelsijem osvojio Premijer ligu.

Britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mediji poslednjih dana su spekulisali da će trener dobiti otkaz za vikend, jer u Premijer ligi njegova ekipa posle 11. kola zauzima 15. mesto sa 11 bodova, što je najlošiji početak sezone Čelsija u istoriji, a i najlošiji učinak prvaka Engleske u novoj sezoni.

Britanski Bi-Bi-Si (BBC) je nedavno objavio da su se fudbaleri pobunili protiv Murinja, a da je jedan od najboljih igrača Čelsija izjavio "da bi radije izgubio nego pobedio za Murinja".

"Mislim da je to veoma tužna optužba, jer koristite igrača ili više od jednog igrača. Optužujete ih da su nepošteni i nelojalni. Kada bih ja sada vas okarakterisao kao nepoštenog novinara vi biste bili veoma uznemireni i verovatno biste pokrenuli disciplinski postupak protiv mene", rekao je Murinjo, dodajući da nema sukoba između njega i fudbalera.

Na pitanje o promenljivoj formi njegove ekipe ove sezone, Murinjo je rekao da je to zbog "kombinacije raznih faktora".

"Znam zašto je tako, ali potrebno je mnogo vremena objasniti zašto je tako. U principu, to je zbog kombinacije raznih faktora. Neke stvari ne bih da menjam... Sve u svemu, vezano je za fudbal", kazao je Murinjo i dodao da će "uvek učiniti sve za svoje igrače".

Murinjo je ove sezone dvaput kažnjavan zbog nedoličnog ponašanja, a novinari su ga upitali zašto ne pokazuje više dostojanstva.

"Ovoga puta će pokazati moje dostojanstvo...Pokazaću ga tako što neću odgovoriti na pitanje", zaključio je Murinjo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MURINJO PORUČIO: Neću dobiti otkaz, imam podršku Abramoviča!

Izvor: Kurir, 03.Nov.2015

LONDON - Trener fudbalera Čelsija Žoze Morinjo rekao je danas da ima maksimalnu podršku predsednika kluba Romana Abramoviča i dodaje da neće dobiti otkaz u londonskom klubu..."Imam četiri godine da popravim situaciju na Stamford Bridžu. Ne, zapravo tri godine i oko sedam meseci", rekao je Morinjo,...

Nastavak na Kurir...

Ponovo svađe sa novinarima, Murinjo poručuje: "Ostajem!"

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2015

Evo Murinjove izjave danas, ponovo je bio u svađi sa novinarima...Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je danas da ima maksimalnu podršku predsednika kluba Romana Abramoviča i dodaje da neće dobiti otkaz u londonskom klubu..."Imam četiri godine da popravim situaciju na Stamford Bridžu....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.