Morinjo: Neću dobiti otkaz, ne postoji sukob sa igračima

Trener Čelsija Žoze Morinjo rekao je da ima maksimalnu podršku predsednika kluba Romana Abramoviča i dodaje da neće dobiti otkaz u londonskom klubu.

"Imam četiri godine da popravim situaciju na Stamford Bridžu. Ne, zapravo tri godine i oko sedam meseci", rekao je Morinjo, aludirajući na novi četvrogodišnji ugovor koji je potpisao u maju kada je sa Čelsijem osvojio Premijer ligu.

Britanski mediji poslednjih dana su spekulisali da će trener dobiti otkaz za vikend, jer u Premijer ligi njegova ekipa posle 11. kola zauzima 15. mesto sa 11 bodova, što je najlošiji početak sezone Čelsija u poslednjih pola veka, a i najlošiji učinak prvaka Engleske u novoj premijerligaškoj sezoni.

Britanski Bi-Bi-Si je nedavno preneo (tačnije, to je uradio jedan od njegovih radijskih voditelja) da su se fudbaleri pobunili protiv Morinja, a da je jedan od najboljih igrača Čelsija izjavio "da bi radije izgubio nego pobedio za Morinja".

"Mislim da je to veoma tužna optužba, jer koristite igrača, ili više njih. Optužujute ih da su nepošteni i nelojalni. Kada bih ja sada vas okarakterisao kao nepoštenog novinara, vi biste bili veoma uznemireni i verovatno biste pokrenuli disciplinski postupak protiv mene", rekao je Morinjo, dodajući da nema sukoba između njega i fudbalera.

Na pitanje o promenjivoj formi njegove ekipe ove sezone, Morinjo je rekao da je to zbog "kombinacije raznih faktora".

"Znam zašto je tako, ali potrebno je mnogo vremena to sve objasniti. U principu, to je zbog kombinacije raznih faktora. Neke stvari ne bih da spominjem... Sve u svemu, vezano je za fudbal", kazao je Morinjo i dodao da će "uvek učiniti sve za svoje igrače".

Morinjo je ove sezone dva puta kažnjavan zbog nedoličnog ponašanja, a novinari su ga upitali zašto ne pokazuje više dostojanstva.

"Ovoga puta će pokazati moje dostojanstvo...Pokazaću ga tako što neću odgovoriti na pitanje", zaključio je Morinjo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара