Matić ne trenira više sa Plavcima, uskoro u Interu?

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić ne trenira više sa Plavcima, uskoro u Interu?

Londonski Ivning Sandard piše da su klubovi blizu dogovora o transferu vrednom 39.000.000 evra

Dolazak veziste Monaka Tijemuea Bakajoka u transferu vrednom 45.000.000 evra, pokrenuo je nagađanja oko budućnosti Nemanje Matića na Stamford Bridžu. Londonski Ivning Standard objavio je danas da je Inter u ozbiljnim pregovorima sa Plavcima oko kupovine reprezentativca Srbije.

Nije tajna da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << novi trener Lučano Spaleti želi top fudbalera na sredini terena, ali da u dosadašnjem toku prelaznog roka nije imao sreće u pokušaju da dovede nekog od pikova - Radžu Najnoglana, Nabija Keitu ili Artura Vidala. Zato se u međuvremenu Italijan okrenuo ka Matiću, kojem je Čelsi u naletu besa zbog gubitka Romelua Lukakua izminirao već završen transfer u Mančester Junajted.

Prema tvrdnji ovog lista, pregovori na relaciji Milano - London su ozbiljni i očekuje se da vrlo brzo 28-godišnji Matić pređe u Italiju u transferu vrednom 39.000.000 evra.

U prilog ovoj vesti londonski medij prenosi i da Nemanja Matić trenira sam individualno od ponedeljka kada su počele pripreme Plavaca, kao i da je u sredu popodne napustio kamp Čelsija pre početka popodnevnog treninga.

Podsetimo, Matića je Žoze Murinjo očajnički želeo na Old Trafordu ovog leta, ali je Čelsi odlučio da ga ne proda direktnom rivalu. Posle toga Crveni đavoli su se okrenuli Eriku Dajeru iz Totenehma, ali ni tu nemaju sreće, jer Pevci odbijaju da im ga prodaju.

Nemanji Matiću bi transfer u Italiju mogao da prija, a njegov dolazak trebalo bi da bude i početak nove rekonstrukcije Intera. Zasada na „Meacu“ su stigli Milan Škrinijar (Sampdorija) i Borha Valero (Fjorentina), a pored Matića se očekuje i dolazak Anhela Di Marije iz Pari Sen Žermena.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.