Masters uživo: Mari uzvraća udarac

Izvor: RTS, 05.Nov.2012, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masters uživo: Mari uzvraća udarac

Tomaš Berdih osvojio prvi set protiv Marija u Londonu, Britanac uzvratio istom merom. Novak Đoković svoj meč igra od 21 sat. Masters kup u Londonu kruna je sezone, a prvi meč na turniru protiv Tsonge biće veliki izazov, izjavio Novak. Janko u utorak igra protiv Federera.

16.48 - Endi Mari uzvraća udarac. Britanac se revanširao Berdihu i osvojio drugi set istovetnim rezultatom (6:3). 

16.15 - Tomaš Berdih osvaja prvi set protiv Endija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Marija, rezultatom 6:3, u okviru grupe A Masters kupa u Londonu. 

Najbolji srpski teniser i od danas ponovo prvi reket sveta Novak Đoković izjavio je da će mu trebati ogromna snaga da osvoji titulu u Londonu i tako kruniše sezonu. On je poručio da će mu večerašnji startni meč protiv Tsonge biti veliki izazov.

"Ovo je za mene veoma značajan turnir i zato ću se potruditi da fizički i mentalno dam svoj maksimum. Videćemo da li će to biti dovoljno za titulu", rekao je Đoković koji se danas na startu završnog Mastersa u Londonu sastaje sa Francuzom Žo-Vilfridom Tsongom.

Đoković je ponovio da je "veoma ponosan na sve što je zajedno sa svojim timom postigao u 2012. godini".

"Nije lako završiti godinu na mestu broj jedan u sezoni kakvu smo imali. Zato će mi taj uspeh biti inspiracija i izvor nadahnuća za godine koje dolaze", poručio je Đoković.

Prvi teniser sveta naglasio je da mu se dopada sistem takmičenja na završnom Mastersu jer "možete da dođete do polufinala i sa jednim porazom".

On je poručio da će mu večerašnji startni meč protiv Tsonge biti veliki izazov.

"Tsonga je veliki server i od onih je tenisera koji se, prosto, hrane energijom koja stiže iz publike. Meč će biti težak za obojicu", rekao je Đoković.
Pogledaj vesti o: London,   Novak Đoković,   Federer

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Masters London: Uporni Mari oborio Berdiha

Izvor: Sportal.rs, 05.Nov.2012

Treći teniser sveta Endi Mari ostvario je prvu pobedu na završnom Masters turniru u Londonu. Britanac je, posle preokreta, došao do prvih bodova u A grupi turnira, savladavši Tomaša Berdiha, rezultatom 2:1 (3:6, 6:3, 6:4).

Nastavak na Sportal.rs...

Pobeda Đokovića na početku ATP Šampionata u Londonu

Izvor: NC magazin, 06.Nov.2012, 10:09

. Prvi meč najbolji teniser sveta odigrao je sa osmim na listi, Jo-Wilfried Tsongom. Iako je počeo duel dosta nervozan, Novak nije dozvolio da bude nekih iznenađenja na početku takmičenja. Pobedio je rezultatom 2:0 (7:6(4), 6:3).

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.