MEGAN MARKL NA METI NOVINARA -  Prošetala Dajanin nakit baš na dan Čarlsovog krunisanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 12:54

MEGAN MARKL NA METI NOVINARA - "Prošetala" Dajanin nakit baš na dan Čarlsovog krunisanja

Dok su u Londonu žene pokazivale svoje toalete, Megan je sa ponosom ponela Dajanin nakit.

Na krunisanje kralja Čarsla III koje se održalo prethodne nedelje, princ Hari došao je bez supruge, poznate glumice Megan Mrkl.

Megan je, "uhvaćena" u šetnji sa prijateljima, a pored autfita koji je ponela taj dan, dama je stavila i skupoceni sat koji je pripadao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << princezi Dajani.

Nekadašnja princeza od Velsa, ovaj komad nakita dobila je od svog oca za 21. rođendan.

Kartije sat, Hari je poklonio Megan i ovo nije prvi put da ga nosi, ali kako je u jeku priča njenog odsustva sa krunisanja, mediji su obratili pažnju i na ovaj detalj.

Sat je prvobitno vredeo 17 800 funti, a proglašeno je da vredi mnogo više sada zbog njegove istorijske vrednosti.

Pored sata, koji je glumica imala, veruje se da je i ostali nakit koji je takođe nosila taj dan isto pripadao princezi Dajani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.