MALIŠAN ISKLJUČEN SA APARATA! Ceo svet u suzama - zadobio oštećenje mozga usled TikTok izazova: Borio se do samog kraja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2022, 16:01

MALIŠAN ISKLJUČEN SA APARATA! Ceo svet u suzama - zadobio oštećenje mozga usled TikTok izazova: Borio se do samog kraja

Dečak Arči Batersbi (12) isključen je sa aparata za održavanje života oko 15 sati po našem vremenu, a kako prenose britanski mediji uz mališana je do poslednjeg trenutka bila njegova porodica.

Holi Dens i Pol Batersbi izgubili su juče poslednju pravnu bitku da sina izvedu iz Kraljevske londonske bolnice, gde se dečak nalazio nakon što je zadobio katastrofalnu povredu mozga usled TikTok izazova.

Roditelji su želeli da ga prebace na drugo mesto, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << međutim sud je to odbio.

Kako prenosi Dejli mejl, njegova majka je rekla da je on isključen sa aparata u 10 sati ujutro po tamošnjem vremenu a da je dva sata kasnije preminuo.

- Arči je preminuo danas u 12.15. Borio se do samog kraja i tako sam ponosna što sam mu mama - istakla je ona.

Arčijeva majka veruje da je zadobio oštećenje mozga jer je učestvovao u izazovu na društvenim mrežama, nakon što ga je pronašla onesvešćenog u kući 7. aprila 2022.

Izazov koji je kružio društvenom mrežom Tik Tok poznat je kao "izazov gušenja" i jedan je od najnovijih u nizu opasnih trendova koji se pojavljuju na društvenim mrežama. Zbog izazova su već preminule osmogodišnja Lalani Erike Renee Valton iz Teksasa i devetogodišnja Arijani Džejlin Arojo iz Viskonsina.

Izazov dovodi do nedostatka kiseonika u mozgu, što može biti smrtonosno. Iako se sa sigurnošću ne zna da li je Arči učestvovao u ovom smrtonosnom izazovu ili ne, njegova majka veruje da jeste, jer ga je pronašla sa omčom oko glave.

Arči se nikada ranije nije osvestio, tvrdi njegova majka, a od tada je bio u komi.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čitava planeta plače za Arčijem: Dečak koji je stradao zbog TikTok izazova isključen s aparata

Izvor: Luftika.rs, 06.Avg.2022

Arči Batersbi, dečak koji je po svemu sudeći sebi zadao smrtonosne povrede učešćem u izazovu na društvenoj mreži Tik Tok, preminuo je danas nakon što je odlučeno da bude isključen sa aparata.. Njegovi roditelji, Holi Dens i Pol Batersbi, izgubili su juče poslednju pravnu bitku da njihovog...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.