Loše vesti iz Londona, osam igrača ima simptome koronavirusa

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2020, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti iz Londona, osam igrača ima simptome koronavirusa

Situacija se i u Engleskoj pogoršava.

Kako javljaju mediji sa Ostrva, postoji mogućnost da je čak osam fudbalera Vest Hema zaraženo koronavirusom.

Dosad je od igrača iz Premijer lige pozitivan na COVID 19 bio samo fudbaler Čelsija Hadson-Odoi, koji se uspešno oporavio.

Sada se pojavila bojazan da je čak osam igrača "Čekićara" zakačilo virus, jer su pokazali blage simptome, te su u samoizolaciji.

Potpredsednik kluba Keren Brejdi je izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da su igrači dobro i da su sa svojim porodicama.

"Drago mi je da su svi pokazali samo blage simptome i da su zajedno sa svojim porodicama dobro", izjavi oje Brejdi.

Pisalo se na početku pandemije da je i nekolicina igrača Lestera osećala simptome, ali nije potvrđeno da su zaraženi koronavirusom.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osam igrača Vest Hema ima simptome virusa korona

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2020

Kako je rekao jedan od čelnika Vest Hem Junajteda moguće je da nekoliko igrača tog kluba ima virus korona, a oni su trenutno u samoizolaciji...Od kako se koronavirus pojavio i u Engleskoj nekoliko igrača je imalo blaže simptome, a pozitivni su bili menadžer Arsenala Mikel Arteta i fudbaler Čelsija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.