Izvor: Radio 021, 28.Mar.2020, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam igrača Vest Hema ima simptome virusa korona

Kako je rekao jedan od čelnika Vest Hem Junajteda moguće je da nekoliko igrača tog kluba ima virus korona, a oni su trenutno u samoizolaciji.

Od kako se koronavirus pojavio i u Engleskoj nekoliko igrača je imalo blaže simptome, a pozitivni su bili menadžer Arsenala Mikel Arteta i fudbaler Čelsija Kalum Hadson Odoi. Obojica su se oporavili, a sada neželjene vesti stižu iz još jednog londonskog kluba.

"Osam igrača imaju simptome virusa korona. Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << olakšanjem mogu da kažem da su simptomi umereni i da su svi sa svojim porodicama i da su svi oni dobro. Ovo je međutim blizu nas, na jedan kašalj, na jedno kijanje na jedno rukovanje od nas. Zato niko ne sme da bude neoprezan", napisala je u sovjoj kolumni funkcionerka Vest Hema Keren Brejdi.

Premijer liga je inače obustavljena do najranije 30. aprila, a pitanje je da li će i tada moći da se donese odluka da se takmičenje nastavi.

"Kada su klubovi poslednji put pričali bili su saglasni u tome da treba da se igra čim to bude moguće. Sezona će se onda igrati i u julu, ako je potrebno da se ona završi. To je plan koji hoćemo da sprovedemo. Možda će se neki mečevi igrati bez navijača što niko ne želi", rekla je Brejdi.

Ona je inače ranije poručila da sezona treba da se poništi ako ne bude moglo da se igra zbog virusa COVID-19.

Autor: Sport klub

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

PANIKA U LONDONU: Osam fudbalera Vest Hema ima simptome virusa korona!

Izvor: Kurir, 28.Mar.2020

Čak osmorica fudbalera Vest Hema ima simptome koronavirusa i trenutno se nalaze u samoizolaciji. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.