Londonski specijal  pratite Vimbldon uz B92.net

Izvor: B92, 23.Jun.2022, 12:38

Londonski specijal " pratite Vimbldon uz B92.net

B92.net je standardno za vas pripremio specijal posvećen trećem Grend slemu u sezoni, Vimbldonu.

Sve važne i interesantne stvari u vezi sa nezvaničnim prvenstvom sveta u tenisu moći ćete da nađete na jednom mestu.

Nastavljamo i tradiciju izveštavanja sa lica mesta, a atmosferu sa trave Ol-Ingland klaba prenosiće nam kolega Luka Nikolić u rubrici Reketiranje.

Vimbldon će ove sezone biti specifičan – ruskim i beloruskim igračima učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zabranjeno, ATP bodove neće dodeljivati, a prvi put posle 23 godine na njemu neće igrati Rodžer Federer, najuspešniji teniser u istoriji ovog turnira.

Dok čekamo ponedeljak i početak takmičenja, podsetite se vimbldonskih priča, koje su se od 1877, od kada se turnir igra, zaista nakupile.

Kada mečevi krenu, sve oči, posebno naše srpske javnosti, biće uprte u dvojac Novak Đoković/Rafael Nadal i njihovu GOAT trku.

Sve duele naših tenisera ispratite u LIVE BLOGU B92.net, na specijalu će biti i VIDEO materijala, a utiske dana i analize čitajte u posebnoj rubrici Drop shot.

Ostanite uz Vaš B92.net/Sport.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London,   Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Reketiranje

Izvor: B92, 23.Jun.2022

Redakcija B92.net tradicionalno nastavlja sa specijalima za Grend slemove, a u Londonu će biti i naš novinar Luka Nikolić...Šta je Reketiranje?..Kriminalna aktivnost koja se sastoji u naplaćivanju različitih kazni osobama u mestu koje kontroliše mafija, definicija je reketiranja u zvaničnim spisima,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.