Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Londonska policija istražuje tvrdnje o nečasnim ponudama pred izbore

Londonska policija kaže da istražuje navode da su kandidati Partije za Bregzit dobijali ponude za posao i plemićke titule ukoliko se ne kandiduju protiv kandidata vladajućih konzervativaca na izborima sledećeg meseca.

Kandidatkinja En Vidkomb je rekla za BBC da joj je ponuđena "uloga u narednoj fazi pregovora o Bregzitu" ukoliko odstupi od kandidature >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na prevremenim poslaničkim izborima.

Lider te stranke Najdžel Faradž tvrdi da su ljudi koji rade za konzervativnog premijera Borisa Džonsona poručili višim članovima stranke da mogu da postanu plemići ako njega, Faradža, nagovore da povuče više svojih kandidata.

Konzervativci žele da kandidati Partije za Bregzit ostanu po strani na izborima da bi izbegli podelu glasova za Bregzit, kako bi sve dobili oni.

Policija je danas saopštila da istražuje "dve prijave izborne prevare i zloupotrebe".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.