London: Lažna uzbuna na požar na aerodromu i železničkoj stanici, putnici se vraćaju

Izvor: RTS, 04.Jul.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London: Lažna uzbuna na požar na aerodromu i železničkoj stanici, putnici se vraćaju

Nije bilo požara na terminalu aerodroma Hitrou i železničkoj stanici Oston u Londonu, pošto su se prethodno oglasili alarmi.
Naši timovi su sproveli istragu i nisu pronašli požar u Terminalu 3, bez obzira što se aktivirao alarm, preneo je Rojters.

Na svom Tviter nalogu aerodrom Hitrou je naveo da će putnici uskoro biti upućeni natrag na taj terminal. 
Terminal >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 3 je evakuisan nakon što se oglasilo upozorenje na požar, navedeno je u saopštenju, u kome se dodaje da je istraga u toku, preneo je Rojters.
Hitrou je najveći aerodrom u Evropi, navodi britanska novinska agencija.
I londonska železnička stanica Oston ponovo otvorena za saobraćaj, nako što je bila evakuisana zbog alarma na požar, saopštio je operter Londonskog transporta na svom Tviter nalogu.
Stanica Oston je sada otvorena i vozovi se zaustavljaju na njoj normalno, naveo je operater Londonskog transporta.
Stanica Oston je bila evakuisana nakon što se aktiviralo upozorenje na izbijanje požara i pripadnici britanske policije su na licu mesta", izjavio je ranije danas portparol britanske saobraćajne policije.
I u trenutku zatvaranja, kako je rekao, stanica nije izgledala kao da je izbio požar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

London: Nema požara na aerodromu i železničkoj stanici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2017

Londonski aerodrom "Hitrou" saopštio je danas da nije bio požara na njegovom Terminalu 3, koji je prethodno evakusian jer se oglasio alaram za požar...Naši timovi su sproveli istragu i nisu pronašli požar u Terminalu 3, bez obzira što se aktivirao alarm, preneo je Rojters...Na svom Tviter nalogu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.