London:Broj mrtvih u požaru porastao na 30

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London:Broj mrtvih u požaru porastao na 30

Britanski tabloid "San" objavio je danas listu sa 65 imena osoba koje se i dalje vode kao nestale ili se strahuje da su poginule u požaru u 27-spratnoj zgradi u Londonu, u kojem je u sredu stradalo 17 ljudi.

Komandant policije Stjuart Kandi je novinarima rekao da su 24 osobe u bolnici, od kojih je 12 u kritičnom stanju, a agencije prenose da se očekuje da će broj žrtava rasti.

Kandi je rekao da se ne veruje da je požar namerno izazvan.

Britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tabloid "San" objavio je danas listu sa 65 imena osoba koje se i dalje vode kao nestale ili se strahuje da su poginule u požaru.

Na pitanje novinara da li bi broj žrtava mogao da bude više od stotinu, komandant londonske policije je ranije kazao da bi "voleo da se nada da neće biti trocifreni broj".

Više od 200 vatrogasaca i 40 vatrogasnih vozila satima se borilo da požar stavi pod kontrolu, preneo je Rojters, dodajući da požar ovakvog obima nije viđen generacijima u britanskoj prestonici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.