Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2012, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Zenit brani prednost, pred Arsenalom "nemoguća misija"...

Fudbaleri Zenita i Milana pokušaće sutra u Lisabonu i Londonu da sačuvaju prednost iz prvih utakmica i obezbede plasman u četvrtfinale Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenalova nemoguća misija protiv Milana

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2012

LONDON - Fudbaleri Arsenala sutra uveče pred sobom imaju "nemoguću misiju", pošto će protiv Milana u revanšu osmine finala Lige šampiona pokušati da dostignu zaostatak od 4:0.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Liga šampiona: Nemoguća misija Arsenala

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Mar.2012, 01:44

U Arsenalu veruju u čudo protiv Milana koji večeras brani prednost od 4:0 u revanšu osmine finala Lige šampiona. Zenit u Lisabon u goste Benfiki putuje sa kapitalom od 3:2.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

LŠ: Zenit čuva prednost, Milan opušten u Londonu

Izvor: Utakmica.rs, 06.Mar.2012

Dvostruki šampion Evrope Benfika želi da nadoknadi minus iz prvog meča , ali Zenit namerava da ostvari istorijski uspeh i prvi put se plasira u četvrtfinale Lige šampiona. Rezultat iz prvog meča 3:2 za prvaka Rusije obema ekipama daje pravo na nadu. Benfika je...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.