LONDON UVODI POTPUNI KARANTIN? Vlasti očajne zbog nedisciplina građana, najavljene stroge mere

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 19:23

LONDON UVODI POTPUNI KARANTIN? Vlasti očajne zbog nedisciplina građana, najavljene stroge mere

Primetno je da na londonskim ulicama nastaje zabrinjavajuća gužva od 22 sata uveče

Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da bi ograničenje radnog vremena pabova i restorana do 22 sata trebalo da bude ukinuto i da bi tim ugostiteljskim objektima trebalo dozvoliti da rade duže.

- Već neko vreme govorim da bi trenutne mere karantina trebalo hitno ponovo razmotriti - rekao je gradonačelnik britanske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prestonice.

Kan je precizirao da je primetno da na londonskim ulicama nastaje zabrinjavajuća gužva od 22 sata uveče odmah posle zatvaranja pabova i restorana.

- Sada kada je London prešao u drugu fazu mera koje podrazumevaju još veća ograničenja, kao što je i zabrana okupljanja u domaćinstvima građana, trenutno ograničenje u 22 sata ima još manje smisla i trebalo bi ga ukinuti - naglasio je Sadik Kan.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.