LONDON: Počelo je pobedom Mareja

Izvor: Mondo, 05.Nov.2012, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LONDON: Počelo je pobedom Mareja

Endi Marej startovao na Mastersu u Londonu pobedom nad Tomašom Berdihom - 3:6, 6:3, 6:4.

Preokretom do pobede.

Endi Marej i Tomaš Berdih su u O2 Areni u Londonu otvorili poslednji turnir u sezoni - Masters. Berdih je vodio 1:0 u setovima, ali je Škot potom napravio preokret.

Ključni brejk u prvom setu, Berdih je napravio u šestom gemu. Imao je Marej šanse za ribrejk u finišu seta, ali je Berdih odbio taj napad.

Marej je mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odlučnije krenuo u drugi set, konstantno je pritiskao Berdiha, a do prvog brejka je stigao u četvrtom gemu za 3:1. Potom je čuvao i sačuvao prednost.

Velika borba viđena je u trećem setu. Za svaku loptu se "ginulo", a Škot je u trećem gemu napravo veliki korak ka pobedi - oduzeo je servis rivalu i potom, kao u drugom gemu, sačuvao prednost.

U istoj grupi sa Marejem i Berdihom su Novak Đoković i Žo Vilfred Conga koji igraju kasnije u ponedeljak.

(MONDO - AP)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Londonu počelo pobedom Mareja

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2012

Endi Marej i Tomaš Berdih otvorili su danas takmičenje na završnom turniru Masters serije u Londonu. Čeh bolje počeo, imao vođstvo u setovima, ali Britanac nije dozvolio iznenađenje.

Nastavak na Sportske.net...

Trijumf Mareja na startu Mastersa u Londonu, Berdih pao posle preokreta

Izvor: Blic, 05.Nov.2012

Publika na završnom Masters turniru u Londonu mogla je biti zadovoljna na otvaranju pošto je Endi Marej obradovao trijumfom nad Tomašom Berdihom u tri seta - 3:6, 6:3, 6:4...Šampion US opena nije bio dovoljno koncentrisan u prvom setu prilikom brejk šansi kojih je propustio čak šest, a Berdih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.