Trijumf Mareja na startu Mastersa u Londonu, Berdih pao posle preokreta

Izvor: Blic, 05.Nov.2012, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf Mareja na startu Mastersa u Londonu, Berdih pao posle preokreta

Publika na završnom Masters turniru u Londonu mogla je biti zadovoljna na otvaranju pošto je Endi Marej obradovao trijumfom nad Tomašom Berdihom u tri seta - 3:6, 6:3, 6:4.

Šampion US opena nije bio dovoljno koncentrisan u prvom setu prilikom brejk šansi kojih je propustio čak šest, a Berdih je za razliku od njega svoju šansu iskoristio u šestom gemu i poveo sa 4:2. Posle toga nije imao problem da sigurnim servisom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povede sa 1:0 u setovima - 6:3.

Marej je često stavljao Berdiha na muke i u drugom setu, naročito kada je Čeh imao problema sa prvim servisom. Britanac je u trećem gemu imao 40:0 na servis protivnika, Berdih se vratio u igru, ali nije uspeo da spreči Mareja da upiše prvi brejk, i to tek iz jedanaestog pokušaja - 3:1. Ispostavilo se da je to bio ključni događaj u meču jer je Britanac bez problema upisivao gemove na sopstveni servis, a u trećem setu još jedan brejk mu je bio sasvim dovoljan za konačnu pobedu i glasnu radost publike u O2 areni - 6:4.

U drugom meču grupe A sastaće se od 20:45 časova Novak Đoković i Žo Vilfred Conga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marej otvorio Masters u Londonu pobedom nad Berdihom posle preokreta

Izvor: Blic, 06.Nov.2012, 00:01

Publika na završnom Masters turniru u Londonu mogla je biti zadovoljna na otvaranju pošto je Endi Marej obradovao trijumfom nad Tomašom Berdihom u tri seta - 3:6, 6:3, 6:4...Šampion US opena nije bio dovoljno koncentrisan u prvom setu prilikom brejk šansi kojih je propustio čak šest, a Berdih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.