Krvavi Sebaljos se oglasio! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020, 00:09

"Krvavi" Sebaljos se oglasio! (foto)

Ima li istine u neverovatnoj vesti.

Danas smo preneli, ugledni engleski Atletik je preneo priču svog, do sada, uvek pouzdanog Davida Ornstajna.

Novinar je izašao sa pričom kako su se prošle nedelje na treningu Arsenala sukobili David Luiz i Danijel Sebaljos. Gore je prošao Španac, koji je dobio udarac u nos te je bilo i krvi.

Ipak danas se oglasio i "krvavi" Sebaljos.

Bivši igrač Real Madrida je bio kratak, na svom Tviter profilu je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napisao "LAŽ". Definitivno je zanimljivo u Londonu, ostaje da se vidi stanje nosa Španca, ali i odnos sa Luizom u utakmici sa Lidsom narednog vikenda.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Raspleteni detalji tuče u Arsenalu!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020

Igrač demantovao, mediji tvrde suprotno....Iako Španac demantuje, engleski mediji insistiraju, tuča na treningu Arsenala, deblji kraj je izvukao Dani Sebaljos. On se zakačio sa Luizom koji ga je udario i raskrvario mu nos...Vest je objavio David Ornštajn, igrača Reala na pozajmici u Londonu je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.