Izvor: Luftika.rs, 08.Sep.2022, 14:41

Kraljica Elizabeta u teškom stanju, lekari zabrinuti za njeno zdravlje

Lekari kraljice Elizabete II (96) zabrinuti su za njeno zdravlje, saopšteno je iz Bakingemske palate.
– Nakon daljeg jutrošnjeg pregleda, kraljičini lekari su zabrinuti za zdravlje i preporučili su joj da ostane pod medicinskim nadzorom u Balmoralu, navodi se u saopštenju.
Njena uža porodica je obaveštena, a saopštenje dolazi nakon što je kraljica prvi put u istoriji, zbog lošeg zdravstvenog stanja imenovala novu britanskou premijerku Liz Tras u dvorcu u Škotskoj, umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u kraljevskoj palati u Londonu.
The whole country will be deeply concerned by the news from Buckingham Palace this lunchtime.
My thoughts – and the thoughts of people across our United Kingdom – are with Her Majesty The Queen and her family at this time.
— Liz Truss (@trussliz) September 8, 2022

Nova britanska premijerka Liz Tras rekla je da je “cela zemlja duboko zabrinuta”.
-Moje misli – i misli ljudi širom našeg Ujedinjenog Kraljevstva – trenutno su sa Njenim Veličanstvom Kraljicom i njenom porodicom, dodala je ona.
Kako prenosi Dejli mejl, princ Čarls, njegova supruga Kamila i princ Vilijam otišli su u Balmoral da budu sa njom.
Izvor: Kurir

Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE BAJDEN O STANJU KRALJICE ELIZABETE: "Zabrinuti smo, naše molitve su uz kraljevsku porodicu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2022

Američki predsednik Džo Bajden obavešten je o vestima da su lekari kraljice Elizabete II zabrinuti za njeno zdravlje dok članovi kraljevske porodice putuju u Balmoral, u Škotskoj, i proželeo brz oporavak britanskoj premijerki Liz Trus tokom razgovora u četvrtak...- Predsednik je, naravno, obavešten...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.