Kraj istorije - Najluđi predsednik Italije prodao klub, ovo je njegova priča!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj istorije - Najluđi predsednik Italije prodao klub, ovo je njegova priča!

Završio svoju avanturu, bilo je velikih uspeha i padova, jedino su treneri bili kao na traci...

Mauricio Zamparini je prodao Palermo kompaniji u Londonu, cena je 10 miliona evra, želeo je da se oslobodi Sicilijanaca u kojie je uložio kako kaže više od 150 miliona evra od kada ih je kupio od tadašnjeg predsednika Rome, Franka Sensija 2002. godine.

"Sa knedlom u grlu sam potpisao sporazum, tražio sam nekoga ko može više da uloži, a novi vlasnici će imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobru situaciju, čiste račine i podršku navijača. I ja sam severnjak, ali sam u duši posle svega, postao Sicilijanac", kaže Zamparini.

Palermo je poslednjih godina na klackalici između Serije A i B, vode u drugoj ligi, nemaju loš tim, mogli bi da se vrate u elitu.

Zamparini je tokom dugog niza godina prodao veliki broj strašnih igrača, poput Luke Tonija, Barzaljija, Amaurija, Kavanija, Pastorea, Franka Vaskeza, Dibale, tim ogromnim transferima je finansirao klub koji je najveći deo svog bitisanja pre njegovog dolaska proveo u trećoj ligi.

Priču o ovom neverovatnom čoveku možete pročitati ovde...

Zamparinijeva "zelena milja" https://t.co/sPslpxRQUP

— Sportske.net (@sportske) 01. март 2017.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.