Konkurs za filmove od 60 sekundi, u žiriju Anica Dobra i Gordan Kičić

Izvor: Blic, 20.Nov.2013, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za filmove od 60 sekundi, u žiriju Anica Dobra i Gordan Kičić

Jedinstveno takmičenje "J Factory - Film za 60 sekundi", biće održano po treći put u Srbiji i kao i prethodnih godina svojim učesnicima pružiće šansu da budu režiseri jednominutnog rimejka svog omiljenog kultnog filma i postanu deo prestižnog filmskog festivala "Jameson Empire Awards" u Londonu. Anica Dobra u žiriju

Ovogodišnji članovi žirija glumci Anica Dobra i Gordan Kičić snimili su najavni film u kom na šaljiv i kreativan način objašnjavaju pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << takmičenja i pozivaju sve ljubitelje kinematografije da se prijave.

Učesnici imaju zadatak da snime svoju verziju kultnog filma ili scene iz filma u trajanju od 60 sekundi. Za filmove će se glasati putem sajta www.j-factory.rs kao i na fejsbuk strani. Konačni odabir pobednika od finalista koji će biti izabrani putem interneta, izvršiće stručni žiri.

Pobednik takmičenja biće proglašen na finalnom događaju u januaru i dobiće priliku da otputuje u London gde će se u konkurenciji sa još dvadesetoro takmičara boriti za prvo mesto na "Jameson Empire Awards" u martu 2014. godine.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

J Factory – Tradicionalni filmski festival u potrazi za novim rediteljima

Izvor: ItRešenja.com, 20.Nov.2013

Jedinstveno takmičenje Jameson viskija – J Factory – Film za 60 sekundi, održaće se po treći put u Srbiji i kao i prethodnih godina svojim učesnicima pružiće šansu da budu režiseri jednominutnog rimejka svog omiljenog kultnog filma i postanu deo …The post J Factory – Tradicionalni filmski...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.