Ko osim Bekama vidi Viktoriju golu

Izvor: Mondo, 29.Apr.2013, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko osim Bekama vidi Viktoriju golu

Viktorija Bekam otkrila šta radi dok dizajnira: "Sedim sa saradnicima, diskutujemo, a onda se ja skinem i pravim kreacije na sebi".

Viktorija Bekam je pevačica, supruga fudbalskog superstara Dejvida Bekama, majka četvoro dece i dizajnerka.

Naravno da joj je "uloga" majke najvažnija i najdraža, ali joj dizajnerski posao u poslednje vreme donosi mnogo zadovoljstva.

Na Vog festivalu u Londonu, Viktorija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je otkrila malu tajnu svog dizajniranja. Zapravo, sada znamo ko je još vidi bez odeće osim njenog muža.

"Prvo sedim sa timom i diskutujemo o idejama. Svi mi vrlo bliski i pričamo otvoreno i ja, normalno, znate, skinem sve sa sebe i pravim kreacije na sebi", rekla je ona.

Viktorija kaže i da razume zašto je ljudi doživljavaju kao "nepristupačnu kravu". "Kada vide moje fotografije na kojima sam namrgođena, mnogi misle da sam krava", kaže ova 39-godišnjakinja u šali.

(MONDO - foto: Splash news)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Viktorija Bekam: Pred svojim timom mogu da se skinem gola

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Apr.2013, 11:21

Na nedavno održanom Vogue festivalu u Londonu, slavna dizajnerka Viktorija Bekam otkrila je kako izgleda jedan njen radni dan. Supruga Dejvida Bekama priznala je da sa svojim timom ima veoma [..]

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.