Ko mu je kriv: Ovako je prošao turista koji je zadirkivao kraljičinog stražara (video)

Izvor: Svet, 26.Jun.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko mu je kriv: Ovako je prošao turista koji je zadirkivao kraljičinog stražara (video)

Ako niste bili u Londonu, verovatno ste gledajući brojne komedije odlučili da ćete ako i kada odete u taj grad pozirati pored kraljičinih stražara i malo se šaliti s njima.
Kad pogledate ovaj video, verovatno ćete se predomisliti.
Kraljičini stražari prilično strpljivo podnose glupiranje turista, ali nekada ni oni ne mogu više. Upravo to se dogodilo stražaru sa snimka. On je pokušavao da odradi svoj posao na miru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kad se pojavio turista koji je odlučio da ga prati. Kad ga je u jednom trenutku zgrabio za ramena, stražaru je prekipelo.
Pušku je uperio prema turisti i uz povike ga oterao.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko mu je kriv: Ovako je prošao turista koji je zadirkivao kraljičinog stražara (video)

Izvor: Scandal.rs, 26.Jun.2015

Ako niste bili u Londonu, verovatno ste gledajući brojne komedije odlučili da ćete ako i kada odete u taj grad pozirati pored kraljičinih stražara i malo se šaliti s njima...Kad pogledate ovaj video, verovatno ćete se predomisliti...Kraljičini stražari prilično strpljivo podnose glupiranje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.