Klop ga nahvalio, on ode u London? (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop ga nahvalio, on ode u London? (video)

Norvežani imaju veoma talentovanu generaciju.

Po medijima skoro svakodnevno imamo spekulacije oko novog kluba Halanda, čeka se januar kako bi videli gde če mladi napadač nastaviti karijeru. Ali tu ne staje priča oko Norvežana, na meti Premijer ligi i ostalih je i stariji sunarodnik igrača RB Salcburga.

Radi se o Sanderu Bergeu.

21-godišnji vezni igrač trenutno igra za Genk, ove sezone je beležio odlične partije u Ligi šampiona. Skrenuo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pažnju partijama protiv Liverpula u grupi, čak i Klop je u par navrata izjavio da se radi o fantastičnom fudbaleru.

Berge je već imao prilike da igra na Ostrvu.

Kao sedamnaestogodišnjak je trenirao u Vest Hemu, "čekićari" ga nisu otkupili, ali su sada na pol-poziciji za njegov povratak ako je suditi po engleskim medijima. Tu su naravno još neki divovi Premijer lige poput Junajteda i pomenutog Liverpula, njegova cena se procenjuje na više od dvadeset miliona funti.

 
Pogledaj vesti o: London,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.