Gvardiola pronašao pojačanje u Bergamu?

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola pronašao pojačanje u Bergamu?

Jedan momak je skrenuo pažnju španskog stručnjaka.

Iako se prethodih dana puno piše o sudbini Pepa Gvardiole, sam Španac je na konferenciji za medije uoči 17. kola Premijer lige izjavio da ne namerava da odlazi na kraju sezone.

Ništa to ne mora da znači, ali poslednje informacije ipak govore da bi mogao da se zadrži duže na "Etihadu" nego što se misli.

Naime, Pep je počeo da gleda u budućnost, pa je tako pokazao interesovanje za mladog napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Atalante Roberta Pikolija.

Ovaj 18-godišnji napadač je trenutno najbolji strelac omladinske Lige šampiona sa šest pogodaka na isto toliko mečeva.

Interesovanje za njegove usluge je pokazao Milan, ali se sada u priču uključio i daleko bogatiji Siti.

Gvardiola veruje da Pikoli poseduje veliki talenat i da bi mogao da izraste u igrača svetske klase, u igrača koji bi se odlično snašao u Engleskoj.

Siti bi tako uskoro mogao i da reaguje, a Atalantu bez sumnje čeka lepo obeštećenje.

Ekipa iz Bergama je ove sezone napravila podvig, plasirali su se u nokaut fazu Lige šampiona i od elitnog takmičenja zaradili više novca, nego što im je budžet za plate, što je retkost u današnjem fudbalu, pre svega u ligama petice.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klop ga nahvalio, on ode u London? (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019

Norvežani imaju veoma talentovanu generaciju...Po medijima skoro svakodnevno imamo spekulacije oko novog kluba Halanda, čeka se januar kako bi videli gde če mladi napadač nastaviti karijeru. Ali tu ne staje priča oko Norvežana, na meti Premijer ligi i ostalih je i stariji sunarodnik igrača RB...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.