Karagunis u Fulamu

Izvor: RTS, 11.Sep.2012, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karagunis u Fulamu

Jorgos Karagunis igraće za Fulam do kraja sezone, objavio je danas londonski klub. Trener Fulama Martin Jol kazao je da će Karagunis njegovoj ekipi doneti veliko iskustvo.

Kapiten fudbalske reprezentacije Grčke Jorgos Karagunis do kraja sezone igraće za engleski Fulam, saopštio je danas klub iz Londona.

Ovaj 35-godišnji igrač sredine terena mogao je da pređe u novi klub po isteku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prelaznog roka, pošto je prethodno raskinuo ugovor sa Panatinaikosom.

Trener Fulama Martin Jol kazao je da će Karagunis njegovoj ekipi doneti veliko iskustvo.

Karagunis je prethodnih pet sezona igrao za Panatinaikos, kao i od 1998. do 2003. godine, a bio je i član grčkog Apolona, milanskog Intera i lisabonske Benfike.
Pogledaj vesti o: London,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.