Kapiten dobio ponudu, napušta Arsenal?

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten dobio ponudu, napušta Arsenal?

Čini se da nakon devet godina odlazi.

Loran Košćelni je u redove Arsenala stigao 2010. godine iz Lorijena, ostavio je dubok trag u klubu iz Severnog Londona.

Imao je peh krajem prošle sezone, kada je u polufinalu Lige Evrope doživeo tešku povredu, zbog koje je propustio i Mundijal u Rusiji.

Oporavio se, nastupao je za Arsenal ove sezone, ali je utisak da posle povrede nije isti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Tobdžije" moraju ozbiljno da se pozabave zadnjom linijom, nemaju puno novca i moraće da prodaju, pa je utisak da je jedan od najiskusnijih igrača u klubu na izlaznim vratima.

Naime, Lion je otvorio pregovore sa "Tobdžijama" o potencijalnom transferu 33-godišnjeg defanzivca.

Košćelni ima samo godinu dana do isteka ugovora sa "Gunerima", traže ga i Ren i Borusija Dortmund, ali je Lion najkonkretniji, ponudili su mu dvogodišnji ugovor.

Sam fudbaler je voljan da se vrati u domovinu, pa se čini da je realizacija ovog transfera jako blizu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.