Kako je plakat umalo uništio čovekov život: Imali smo sjajan seks, pomozite mi da ga nađem

Izvor: NaDlanu.com, 04.Jun.2015, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je plakat umalo uništio čovekov život: "Imali smo sjajan seks, pomozite mi da ga nađem"

Žena je ostavila njihovu sliku, kratak opis avanture i svoj broj telefona uz molbu da joj "Bog, pešaci, Londonci, majke očevi i starci" pomognu da uđe u trag ljubavniku. Samo... Postojala je i caka

I dalje je mogla da "oseti njegove usne kako je zavode" i bila je rešena da pronađe muškarca svojih snova nakon što su proveli jednu strastvenu noć zajedno pre nego što je on utišao ujutru. Misteriozna žena je odlučila da ga pronađe tako što je oblepila London plakatima >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sa njihovom slikom.

O, da. Ušla mu je u trag. Momak je Markus Gilbert (24), menadžer društvenih mreža u marketinškoj agenciji Antidot u Londonu i trenutno je na odmoru. Studenti iz koledža Sejnt Martins su dobili zadatak da ga proslave. Plakati i izmišljena priča o seksu su njihova ideja a rezultat je bio buran i pomalo uznemirujuć.

Anja Dev (21) koja je radila na projektu kaže da je odziv bio neverovatan.

"Postavili smo plakate oko 5 sati i za kratko vreme su počeli da kruže Tviterom. Imali smo 24 poziva a mnogi tvrde da su baš oni Markus. Pravi Markus je vrlo duhovit i pojma nema šta smo uradili. Ima devojku, ali ne zna za zvrčku koju smo napravili. Saznaće za to sutra.

Inače, nesrećni Markus ima vezu sa Ebi Džouns koja traje pet godina. Nadajmo se da neće pući da bi gomila studentkinja dobila desetku.

Nadlanu / izvor: 24sata

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.