Kad bicikl zaustavi Bugatti

Izvor: B92, 08.Avg.2012, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad bicikl zaustavi Bugatti

Iako je zbog Olimpijskih igara u Londonu na snazi stroži režim kontrole, ipak retko se viđa da policajac na biciklu zaustavlja na ulici najbrži serijski automobil, Bugatti Veyron.

Prema tvrdnji očevica, policajac koji je patrolirao na biciklu zaustavio je automobil koji razvija 1.001 ks zbog toga što na prednjem delu vozila nije imao registarsku tablicu.

Nakon provere, vlasnik Veyrona nastavio je vožnju, a čitav događaj snimio je prolaznik koji se zatekao na licu mesta:

Pogledajte kako je Bugatti Veyron u Pragu završio u "lisicama".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad bicikl zaustavi Bugattija

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Avg.2012

Iako je zbog Olimpijskih igara u Londonu na snazi strožiji režim kontrole, ipak se rijetko viđa da policajac na biciklu zaustavlja na ulici najbrži serijski automobil, Bugatti Veyron. Prema tvrdnji očevidaca, policajac koji je patrolirao na biciklu zaustavio je automobil koji razvija 1.001 ks...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.