KRAJINOVIĆ POČISTIO AMERIKANCA: Srbin u osmini finala Kvinsa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2022, 18:34

KRAJINOVIĆ POČISTIO AMERIKANCA: Srbin u osmini finala Kvinsa!

Furiozna igra.

U toku je ATP turnir u londonskom Kvinsu, koji ujedno služi i kao dobra priprema za predstojeći grend slem - Vimbldon, pošto se igra na istoj podlozi, travi. Srpski teniser Filip Krajinović, plasirao se u osminu finala pošto je u prvoj rundi savladao Amerikanca Džensona Bruksbija sa 2:0 (6:4 i 6:3).

Sam početak meča obeležila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je razmena brejkova. Međutim, Amerikanac u petom gemu ponovo oduzima servis Krajinoviću, što je Srbin  odmah uzvratio, i izjednačio na 3:3.

Posle velike borbe, Krajinović je oduzeo servis Bruksbiju u 10. gemu. Tim brejkom je i poveo u setovima.

U drugom delu igre, Krajinović je poveo sa 4:2 u šestom gemu. Pokušao je Bruksbi da se vrati, imao brejk loptu ali nije uspeo.

Srbin će u osmini finala igrati protiv još jednog Amerikanca, Sema Kverija, koji je izbacio Dijega Švarcmana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović u osmini finala londonskog Kvinsa

Izvor: Danas, 14.Jun.2022

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se danas u osminu finala turnira na londonskom Kvinsu, pošto je pobedio 33. igrača sveta Amerikanca Džensona Bruksbija posle dva seta, 6:4, 6:3.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.