KO SE TOME NADAO? U Zvezdi OVO sigurno nisu hteli da ČUJU! Iznenađujuće vesti stižu iz Londona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO SE TOME NADAO? U Zvezdi OVO sigurno nisu hteli da ČUJU! Iznenađujuće vesti stižu iz Londona!

Crveno-beli igraju protiv Bajerna.

Dok fudbaleri Crvene zvezde biju bitku protiv slavnog Bajerna, u Londonu se igra drugi meč grupe "B" između Totenhema i Olimpijakosa.

Tim iz Londona je pobedama u dvomeču sa crveno-belima stekao veliku šansu da se domogne druge faze, ali računicu bi mogao da im pomrsi Olimpijakos.

To goal του El Arabi στο Λονδίνο με τον Olympiacos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #TOTOLY #ChampionsLeague pic.twitter.com/hrZICMTlg7

— Vasilis Tempelis (@mathtemp) November 26, 2019

Naime, klub iz Pireja stigao je ekspresno do vođstva protiv Pevaca, golom El Arabija u šestom minutu, da bi Ruben Semedo samo 13 minuta kasnije duplirao prednost atinskih crveno-belih - 0:2.

19' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!!! ΣΕΜΕΔΟ ΚΑΙ 0-2!!! / 19': GOAL for Olympiacos!!! 0-2!!! Semedo scores!!!#Olympiacos #THFCOLY #THFC #Tottenham #UCL #Football

— Olympiacos FC (@olympiacosfc) November 26, 2019

Ovakav epilog sigurno ne bi odgovarao Crvenoj zvezdi, koja se sa grčkim predstavnikom bori za evropsko proleće u Evropi. Sa druge strane, u slučaju trijumfa, Olimpijakos bi mogao da razmišlja i o prolasku "B" grupe.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika sa meča Crvena zvezda - Bajern.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LEVANDOVSKI SE NUDIO ZVEZDI ZA 1.000 EVRA, A ONI NISU HTELI NI DA ČUJU: Razbio je crveno-bele, a ovo o njemu malo ko zna

Izvor: Kurir, 27.Nov.2019, 12:42

Robert Levandovski odigrao je odličan meč protiv Crvene zvezde, a malo je poznato da se upravo ovaj fudbaler pre 10-tak godina sam nudio crveno-belima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.