KAKVA SI TO MAJKA, KAKO SI MOGLA! Ostavila bebu samu u kući, šest dana bila na žurkama, kad se vratila zatekla je UŽAS

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 20:54

KAKVA SI TO MAJKA, KAKO SI MOGLA! Ostavila bebu samu u kući, šest dana bila na žurkama, kad se vratila zatekla je UŽAS

Ne zaslužuje svako da bude roditelj

Neodgovorna majka se šest dana nije treznila po žurkama dok joj je ćerkica umirala od gladi kod kuće. Verfi Kudi (19), snimljena je video kamerom, kako ostavlja 20-mesečnu bebu Asiju samu u stanu koja je prolazila kroz "gotovo nezamislivu patnju".

Neodgovorna majka je išla na žurke po klubovima Londona, Koventrija i Soluhulua tokom maratonskog šestodnevnog partijanja u decembru 2019. godine. Jednog dana je čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila slomljena i rekla je da joj nedostaje Asija, za koju je bila zabrinuta jer "nije navikla" da bude daleko od nje.

🚨UPDATE: Verphy Kudi was sentenced to 9 years in prison for the death of her child Asiah 🚨 https://t.co/zX4yvFwRhj

— HandcuffedThePod (@HandcuffedPod) August 6, 2021

Nakon što se konačno vratila kući, Kudi je nazvala hitnu pomoć i rekla: "Upomoć, moja beba se ne budi". Mala Asija hitno je prebačena u dečju bolnicu Royal Alexandra u Brajtonu, ali je po dolasku dete proglašeno mrtvim.

A mother whose 20-month-old daughter died of neglect after she partied for six days has been jailed for nine years at Lewes Crown Court. https://t.co/mcJYK2erTk

— BBC South East (@bbcsoutheast) August 6, 2021

Nakon obdukcije i kasnijih forenzičkih testova utvrđeno je da je beba Asija dehidrirala i izgladnela i umrla od gripa i zanemarivanja.

Kudi je ranije ostavljala Asiju samu jednom na dva i po dana dok je u Londonu slavila drugaricin rođendan. Sada su objavljeni šokantni snimci na kojima se vidi kako Kudi sija dok se zabavlja u noćnom klubu 8. decembra - tri dana nakon što je napustila kćer.

Podla mama se može videti u uskoj narandžastoj haljini kako maše rukama dok je drugar snima dok je Asija umirala od gladi. Kamera je takođe prikazala Kudi kako izlazi iz stana i njenu devojčicu dok kreće na žurku 5. decembra.

Ona se može videti na daljim snimcima koji izgledaju lošije zbog habanja kada se vraćala kući 11. decembra.

Teen mother, 19, bursts into tears as she is jailed for nine years for leaving her baby to starve to death while she went partying for SIX DAYS to celebrate her 18th birthday

Verphy Kudi's daughter Asiah Kudi died at home in Brighton in December 2019 pic.twitter.com/JawVs8P57A

— MassiVeMaC (@SchengenStory) August 6, 2021

Snimak je objavljen danas na dan kada je Kudi dobila devet godina zatvora na Krunskom sudu u Luisu. Jecala je kad su joj rekli da će izdržavati dve trećine kazne u zatvoru pre nego što bude puštena na slobodu.

Prethodno je plakala na optuženičkoj klupi kada se izjasnila krivom za ubistvo iz nehata između 4. i 12. decembra. Sudija je kritikovao Kudi zato što je odlučila da "njene želje imaju prioritet nad potrebama njenog deteta".

Mother jailed after baby daughter left to starve to death while she partied

Verphy Kudi travelled to Coventry and Solihull to celebrate her 18th birthday

More here: https://t.co/N18p0ThKIs pic.twitter.com/irarYF3VCl

— ITV News Central (@ITVCentral) August 6, 2021

- Asija je bila sama u tom stanu šest dana, manje od dva sata, nesposobna da učini bilo šta da skrene pažnju na svoje teško stanje - rekla je sudija Kristin Leing, prenosi The Sun.

- Posebno je uznemirujući aspekt ovog slučaja to što je po mišljenju doktorke Klegorn malo verovatno da bi Asija dugo plakala jer je već znala da u većini prilika verovatno neće biti odgovora njene majke. Kad bi njena patnja postala prevelika, ne bi imala snage da plače.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.