Juventus otkupio ugovor Kvadrada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus otkupio ugovor Kvadrada

Šestostruki uzastopni šampion Italije Juventus otkupio je kompletan ugovor kolumbijskog fudbalera Huana Kvadrada, pošto je platio Čelsiju 20 miliona evra.

Kvadrado se obavezao na trogodišnju saradnju sa "Starom damom", nakon što završava drugu sezonu na pozajmici u Torinu.

Ovaj 28-godišnji krilni fudbalera nije se snašao u Londonu, ali jeste u Juventusu gde je pružao odlične partije, kao i u Fiorentini, pre odlaska u Čelsi.

Kvadrado je standardan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kod trenera Masimilijana Alegrija u sezoni u kojoj Juventus posle Skudeta i Kupa Italije ima priliku da dođe do prve "triplete" u klupskoj istoriji, ukoliko savlada Real Madrid u finalu Lige šampiona 3. juna u Kardifu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE JE SPREMNO: Juventus uzima Čelsiju VRHUNSKOG igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2017

Za ovaj prelazni rok su se naoštrili...Šestostruki uzastopni šampion Italije Juventus otkupio je kompletan ugovor kolumbijskog fudbalera Huana Kvadrada, pošto je platio Čelsiju 20 miliona evra...SENZACIJA: Iker Kasiljas se seli na Ostrvo? (FOTO)..NEĆE SVE DA OTKRIVA: Iliev pričao o prelaznom roku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.